Om de Tafel

Workshops – trainingen – bijeenkomsten

Om de Tafel

Met enige regelmaat organiseer ik thema bijeenkomsten met de titel:

Om de Tafel

Onderwerpen wisselen zich af zoals: moederschap, happiness, keuzes maken, familie opstellingen, kennismaken met NLP en NLP Verdiepingsbijeenkomsten.

Meer lezen over de NLP Verdiepingsavonden?

Benieuwd naar geplande bijeenkomsten, kijk bij AGENDA

—————————————————————————————————————–

Om de Tafel: In- en Uitzichtspel

Vragen stellen. We spelen het In- en Uitzichtspel; het leukste eindejaarsspel dat het hele jaar rond gespeeld kan worden!

Antwoorden liggen voor je klaar, ze wachten op de juiste vraag.

—————————————————————————————————————–

‘Om de Tafel’ met jouw team of organisatie

Ben je met je team toe aan een nieuwe blik op samenwerken, doelen halen, communicatie. Is het tijd voor inspiratie, vernieuwing en verandering? Procesverandering, structuurverandering, over een andere boeg… dit doe je met elkaar. Naast uitgeschreven plannen op papier, een helder doel vanuit de top van de organisatie, zijn de mensen nodig om in de verandering mee te gaan. Ook als ze het niet eens zijn met de verandering, weerstand uiten. Juist dan… wat heeft jouw organisatie, wat hebben de medewerkers nodig om te veranderen, te groeien en (te blijven) bloeien?

Wil je hierover met mij van gedachten wisselen? Wil je dat ik binnen jouw organisaties bijeenkomsten leidt die veranderen en verandering ondersteunen? Ik kom graag koffie bij je drinken om jouw vraag te horen.

Opstellingen – Systemisch Werk

Voor de mensen die ik coach organiseer ik met enige regelmaat een dag vol (familie) opstellingen. Als ik je niet coach en je wilt hier bij zijn, dan kan dat. Kijken is een vorm van deelnemen en een mooie leerpositie. En je kunt gevraagd worden als representant in de opstelling van iemand anders. De vragen die wij onderzoeken zijn van de mensen die ik coach.

Meer informatie: zie AGENDA

Opstellingenavond met jouw organisatie of team

Een avond meer leren over Systemisch Werk en de kracht van opstellen. Ervaren wat een systeem is (als we het niet over familie systemen hebben), kennismaken met de drie basiswetten van het systemisch werk, oefeningen doen en misschien wel jouw organisatie/team opstellen om onderliggende thema’s te ontdekken of helder krijgen waar de sleutel zit die tot verandering leidt? Ik begeleid jouw organisatie of team graag.

Ervaring leert dat een dagdeel, een avond met systemische bril leren kijken, heel veel informatie oplevert, leerzaam en zeer inspirerend is voor alle deelnemers.

Opstellingen in het onderwijs

Een schooldag met de leerkrachten aan het werk. Ter invulling van een studiedag bijvoorbeeld. Deze dag is voor iedereen die binnen de school werkzaam is. Over communicatie, de bril waarmee jij als leerkracht naar jezelf en de kinderen kijkt, vragen stellen, over de plek die jij als leerkracht in de groep neemt, en de plek die jij het kind aanbiedt. Over waar jij en de kinderen onbewust door worden aangestuurd. Over wat voor jou als leerkracht belangrijk is, waarin jij gelooft, en wat jij daarmee neerzet en waarmaakt. En misschien, wat er nog allemaal voor je klaar ligt om in te zetten, om makkelijker te werken met je groep, dat je nu over het hoofd ziet. Inspiratie. Omdat wij allemaal inspiratie nodig hebben om te blijven doen waar wij in geloven.

Omdat dit maatwerk is vraag ik je contact met mij op te nemen om tot afspraken te komen. Waar jouw school ook is, ik kan voor deze dag naar je toe komen. heleen@deel-je-tijd.org of 06-50620515