Welkom op de site van Heleen Langeveld Coaching

Van vast naar beweging; je zoekt een coach

Misschien volg je mij al een tijdje via Facebook en LinkedIn en wil je meer informatie over wat ik doe, of meer informatie over ‘wie is Heleen nou eigenlijk’. Ik kan mij dat zo voorstellen. Als je een periode met iemand aan de slag wil om een stap in persoonlijke groei te maken, om kennis te maken met dat kwetsbare deel in jou, wil je graag zekerheid vinden in wie daar de juiste persoon voor is, wat de juiste weg is. Een veiligheidscheck. Ook nu, nu jij hebt besloten een hulpvraag uit te spreken (en dat is voor velen al een grote stap), en je weet dat je een aantal zaken anders moet (gevoel van urgentie) en wil (verlangen) aanpakken. Liever niet meteen al te veel veranderen, het vraagt voldoende ‘buiten je comfort zone’, het moet wel veilig blijven.

Ben ik de juiste persoon en is mijn manier dé manier?

Jazeker en nee natuurlijk niet. Ik zal de juiste persoon zijn zolang ik dat ben. Zeer waarschijnlijk ben ik nu de juiste persoon voor jou op dit moment. Jij bent in ieder geval altijd de juiste coachee voor mij, ongeacht waar we uitkomen. Ik adviseer mensen ook wel andere coaches of opleidingen. Ter ondersteuning, vanwege andere specialismen en deskundigheid. Of vanwege de kracht van een groep, de leerpositie die je als deelnemer in een groep hebt. Het is voor mij niet ‘of‘, vaak ‘en‘.

NLP en Systemisch Werk

Vele wegen leiden naar Rome. De compleetheid die ik ervaar in NLP en Systemisch Werk maken dat dit voor mij de helderste route is om te volgen, en zijwegen te herkennen. Tevens maak ik graag pitstops bij andere werkwijzen, aanvullende werkwijzen. Meditatie, ontspanning middels muziek, lichaamswerk; ik voeg toe en pas toe.

Wil je weten wat Systemisch Werk en NLP mij hebben gebracht en brengen?

Een dag uit het leven van een deelnemer…

Klik op de foto voor een filmpje waar ik vertel over de opleidingen bij de Eerste Verdieping.

Wat is wat? (in het kort)

NLP is een vergaarbak, een verzameling van kennis, vaardigheden, en aanzet tot zelfonderzoek; er komt zoveel samen in wat we nu NLP noemen. Voor mij gaat NLP vooral over insluiten van wat werkt wel. En dat is een heleboel! Wil je weten wat wel werkt, zal je eerst moeten onderzoeken wat je nu doet, wat maakt dat het niet werkt. Bewustwording, de sleutel!

Werk je met mij dan gaat het over jouw gedrag en je intentie. Over hoe ons brein werkt, dat wat functioneel is in het kader van communicatie in aansluiting met de ander. Over voelen en ervaren. Wat je waarneemt, hoe je waarneemt, welke vertaalslag je maakt. Wat belangrijk is voor jou. Overtuigingen, hoe ontstaan deze? Wat doen ze voor ons? Is jouw overtuiging waar? Strategieën, wat doe jij om je doel te bereiken, werkt het? Je leest het, een vergaarbak. Jij mag eruit halen wat er voor jou inzit.

Systemisch Werk gaat over de patronen die zijn ontstaan vanuit het gezin van herkomst en de generaties daarvoor die maken dat jij innerlijk wordt gestuurd te doen wat je doet (kort door de bocht). Verst(r)ikkingen die zijn ontstaan, verwarring op jouw plek in het gezin, de (genomen) verantwoordelijkheden van jouw plek. Een werkvorm om patronen te onderzoeken, is opstellen; familie opstellingen, themaopstellingen. Werken met representanten, vloerankers, Playmobil poppetjes, cirkels in het zand of dat wat voorradig is, voor jou wordt helder waar jouw vraag over gaat.

Mogelijkheden en aanbod

Je vindt onder het kopje aanbod een totaal-overzicht van de mogelijkheden. Uitgebreidere informatie vind je onder de kopjes Coachen en Workshops&Trainingen. Coachen kan direct (afspraak binnen twee weken).

Coachen en trainen op het werk

Ben jij op zoek naar een coach/trainer voor een afdeling van jouw bedrijf of het bedrijf waar je werkzaam bent? Helderheid in communicatie brengen en je mensen uitnodigen aan kant van de oorzaak te gaan staan is zeer inspirerend. Spannend met collega’s en zeker verrassend om met collega’s te ontdekken waar de sleutels tot verandering liggen.

Wil jij je de komende tijd laten coachen, ga in gesprek met je werkgever. Veel werkgevers steunen van harte dat je in jezelf wil investeren omdat ze weten dat als jij goed in je vel zit, en weer ruimte in je hoofd ervaart, jij weer goed functioneert of beter dan ooit functioneert en daarmee een aanwinst voor het bedrijf bent.

Hoe kom je in contact met mij?

Heb je voor dit moment voldoende informatie? Of struin je nog even door over de site? Meer (nóg meer) over mij persoonlijk staat onder Over Heleen, locatie en tarieven staan bij Contact.

Bel mij voor het maken van een afspraak. Je kunt mij ook mailen. Laat dan vooral je nummer achter zodat ik contact met jou kan maken.

Moed

Ik beschouw deze site (en andere social media) ter ondersteuning aan onze kennismaking en spreek je graag telefonisch voor het maken van verdere afspraken. Ik hanteer geen (gratis) kennismakingsgesprek voorafgaand aan de coaching omdat mijn ervaring is dat we direct aan de slag gaan. Natuurlijk ga ik met je werkgever in gesprek als daar behoefte aan is, om mij voor te stellen en samenwerkingsafspraken vast te leggen.

 

Wil je contact?

Bel mij: 06-50620515

Mail mij: heleen@deel-je-tijd.org

 

Ik ga graag met je aan het werk!