Over Heleen

Ik ben Heleen Langeveld

Vrouw van…, moeder van…, ex van… baasje van, en vooral van Heleen. Al het bovenstaande is zo, en al die rollen koester ik. Mezelf worden echter is waar de laatste jaren de focus op lag. Het is natuurlijk niet zo dat ik al die jaren daarvoor Heleen niet ben geweest. Ik had alleen, net als jij, heel wat gedrag aangeleerd om rechtop te blijven staan dat mij in de weg was gaan staan. En kreeg voldoende signalen om eens te gaan onderzoeken wat ik nu werkelijk wil, wie ik werkelijk ben (ook als mijn gedrag hier niet altijd bij aansluit). En zo kwam ik op het pad van persoonlijke ontwikkeling, dat ik nog liever noem: persoonlijke groei.

Herpositioneren

Wat doe ik en wie ben ik. Om het één te ont-dekken is onderzoek van het ánder wel nodig. In 2014 ben ik bewust begonnen aan persoonlijke ontwikkeling, vanuit nieuwsgierigheid, behoefte mij te voeden met wat belangrijk was en is voor mij. Mij te verbinden met mensen met dezelfde interesse, en zonder mij daar toen bewust van te zijn, van hen te leren.
Ik heb weer leren leren. Ofwel, ik heb geleerd mij weer te mogen ontwikkelen, te mogen groeien, om zo een bijdrage aan andermans ontwikkeling te kunnen geven. Dat had ik niet helemaal voorzien van te voren, het blijkt mij 100% te passen.

Opleiden en ontwikkelen

Opleidingen bij De eerste verdieping in Delft, waar ik nog altijd mijn hart ophaal door in opleiding te blijven en inmiddels ook opleidingen te geven, hebben mij enorm geholpen delen van mijzelf te durven onderzoeken en omarmen. Een veilige leerplek voor persoonlijke ont-wikkeling. Een springplank naar nóg meer leren en ontwikkelen.

Deel-je-tijd: de opbouw

In dezelfde periode onderging ik een verandering in werksituatie. Pijnlijk destijds, achteraf had het niet anders kunnen lopen en gaan zoals het is gegaan en was het perfect timing. Ik ben Om de Tafel bijeenkomsten gaan organiseren onder de naam Deel-je-tijd. Samen praten en onderzoeken over vast zitten in een bepaalde situatie (dat was destijds vooral werkenzoekend zijn), en hoe daar weer beweging en verandering in te krijgen (ook al bleef de verlangde baan uit). Tijd delen, ervaringen delen, emoties delen.

En zo groeide en ontwikkelde ik door met Deel-je-tijd. Er kwamen coach-vragen, ik creëerde mogelijkheden om coachvragen in diverse vormen te onderzoeken. Wandelingen, themadagen, coach-trajecten. En het opleiden ging en gaat lekker door. Inmiddels ben ik internationaal gecertificeerd NLP trainer. Van ongeloof over mijzelf, weerstand gevoeld, en toch de stap naar NLP gezet. Wie had dat gedacht, ik (toen) niet, en wat past het! Coachen en Trainen, ja natuurlijk! Ondertussen gebruik ik volledig mijn eigen naam om aan te geven wie ik ben en wat ik doe. Mijn bedrijf heet Deel-je-tijd, en je zal mij vooral tegenkomen als Heleen Langeveld Coaching en Training. Zodat je meteen weet met wie je te maken hebt en wat ik doe. 

Eigen praktijk

Inmiddels heb ik een groeiende en bloeiende praktijk voor Coaching en Training, een lekkere eigen werkruimte met ruim plek om zelf groepen te ontvangen. En ben ik lid van het team van De eerste verdieping en geef ik geweldige trainingen met super inspirerende collega’s.

Aanbod

Het programma dat ik aanbied is altijd in ontwikkeling en altijd gedreven vanuit willen verbinden. Ik met jou, jij met mij. Jij met een ander, de groep. Om te leren, te spiegelen, te delen. Allemaal gericht op bewustwording. Denk aan coaching, training, om op het pad van persoonlijke groei te komen en terug te keren. In mijn eigen werkruimte organiseer ik Om de tafel bijeenkomsten vanuit een thema of onderwerp, NLP Verdiepingavonden, kennismaking met NLP, workshops, intervisie-begeleiding.

Volg mij op Facebook, klik hier

Weet je mij te vinden?

Heb je een vraag over mijn aanbod en hoe dit aansluit op jouw vraag, neem gerust contact met mij op. En kijk bij aanbod en contact. Je kan ook een contactformulier invullen voor als je informatie wil over coachen.

heleen@deel-je-tijd.org
Of bel mij gewoon even op! 06-50620515
Werkruimte: Steenplaetsstraat 11J – Rijswijk

Opleidingen bij De eerste verdieping – Delft

Systemisch Werk (2014)
Systemisch Werk – begeleiden (2015)
Beide opleidingen ook geassisteerd

NLP Practitioner (2015-2016) (opleiding tevens geassisteerd)
NLP Master Practitioner (2016-2017-gecertificeerd)
Meesterlijk Trainen (2017-gecertificeerd)
NLP Trainer (2018 gecertificeerd)
Body&Mind Practitioner (2020)

Trainingen die ik geef bij De eerste verdieping opleidingen:

NLP Practitioner
Coachen met Impact
Effectief met Adhd
Dochter van jouw moeder
NLP in 1 dag
Hoe Haal Je Het Uit Je Hoofd
Coachen in 1 dag

opnames voor #ingesprekmet