NLP en Onderwijs

Beweging in het onderwijs!

Nee we hebben het niet over fysieke beweging maar psychologisch. Want in het onderwijs ben je natuurlijk de hele tijd bezig met groei, ontwikkeling, leren. Maar ook contact, schuldig voelen, te hard werken, gepassioneerd zijn, vermoeid zijn, kinderen weten te raken, kinderen net niet weten te raken en nog veel meer. Dat is waar het bij ons om gaat! En beweging in het onderwijs, bewustwording van al het voorgaande, niet meer alleen op passie (en vermoeidheid) draaien, begrijpen hoe jouw kwaliteiten werken en ze daardoor moeitelozer in kunnen zetten…..daar gaat NLP in het Onderwijs over!

Deze supergave NLP Practitioner is op maat gemaakt voor iedereen die iets met onderwijs heeft. Breinvriendelijk leren, omgaan met lastig gedrag, oplossingsgericht handelen, gesprekken voeren maar ook omgaan met werkdruk, keuzes maken, energie behouden…zo maar wat onderwerpen die aan bod komen. Natuurlijk gekoppeld aan NLP-structuren en onderwerpen!

Chris Kuiper en Heleen Langeveld, de trainers, hebben een groot hart voor onderwijs. Chris heeft jarenlang gewerkt op scholen en Heleen coacht veel mensen uit het onderwijs.

Ben jij werkzaam in het onderwijs of ken je iemand die daarin werkzaam is? Wil je meer weten over deze opleiding of wil je samen onze missie in het onderwijs uitdragen?
Neem contact op met Heleen (heleen@1e-verdieping.nl) of Chris (chris@1e-verdieping.nl).

 

Want: beweging in het onderwijs, begint bij jou!

 

Informatieavond

Ondanks dat het schooljaar afloopt en iedereen in het onderwijs druk is met afronding, informeren wij je met veel enthousiasme over de opleiding NLP en Onderwijs middels dit bericht, zodat je er tijdens de zomerweken je gedachten over kan laten gaan. Je kunt de site van De eerste verdieping  eens bezoeken om jezelf te informeren over wat NLP nou is en kan betekenen voor jou én het onderwijs.

Om een goed beeld van de opleiding en De eerste verdieping te krijgen, ben je ook van harte welkom bij de open infoavond voor NLP en Onderwijs op 19 september in Delft!

Voor iedereen die werkzaam is in het onderwijs. Of het nu basisonderwijs is of universitair, of je nu docent bent of directeur, betrokkene of begeleider… je bent vast geïnteresseerd in hoe je effectiever je werk kan doen, makkelijker de juiste snaar kan raken bij anderen, bewust kunt worden van de sturing achter (lastig) gedrag.

Maak kennis met de trainers, proef de sfeer en stel je vragen.
Je bent van harte welkom.

19 september 2018
Achterom 78 in Delft
van 19:30 – 22:00 uur

Aanmelden is wenselijk en kun je doen via info@1everdieping.nl.

 

Wat en wie is De eerste verdieping?

De eerste verdieping is het opleidingscentrum voor NLP en tal van andere prachtige opleidingen gericht op persoonlijke ontwikkelingen in Delft. Voor een impressie klik hier: De eerste verdieping

 

 

Wil je dit bericht delen met een collega, van je eigen school of een school waar je mee samenwerkt, misschien met een vriend of bekende die werkzaam is in het onderwijs, heel graag!
Dank je wel voor het doorsturen!

 

Chris Kuiper trainer en coach bij De eerste verdieping chris@1e-verdieping.nl 06-51518848

Heleen Langeveld trainer en coach bij De eerste verdieping heleen@1e-verdieping.nl 06-50620515

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.