Verdieping in de praktijk

Ja! Mijn werkruimte is weer open. Dat betekent dat ik naast het samenbrengen van veel mensen tegelijk via #zoom, ook weer klein kan werken, in mijn werkruimte in Rijswijk. Heel persoonlijk, daardoor wat intenser, met elkaar de diepte in. Een mogelijkheid om naar een eigen vraagstuk te kijken in de veiligheid en beslotenheid van een kleine groep, met ruimte.

Drie losstaande woensdagavonden van 19.00 tot 21.30 uur
17 juni
1 juli
15 juli

Ruimte voor 6 deelnemers
Werkruimte Heleen Langeveld coaching&training
Steenplaetsstraat 11J in Rijswijk

Verleden – heden – toekomst

In deze tijd merk je misschien meer dan anders dat je ervaringen uit je verleden mee neemt naar de toekomst, en niet altijd op een helpende manier. Dat je als het ware het verleden zet tussen jou en je hoe je naar straks kijkt, morgen, volgende week, over een maand, over een jaar. Heb je NLP gedaan dan is je al duidelijk geworden dat je jouw verleden dan niet kan veranderen, maar hoe je jouw verleden ervaart, de betekenis die je geeft en hebt gegeven aan gebeurtenissen wel kan veranderen. En natuurlijk… verandert dan ook je kijk naar de toekomst. Soms moet je achterom kijken om weer met frisse blik vooruit te zien.

Met dit gegeven werk ik specifiek tijdens de Verdieping in de praktijk. En denk je nu… maar waar moet ik die avond dan mee werken? Nou… daar kun je vanaf nu je gedachten over laten gaan, hartgrondig over nadenken, of… je kan je gewoon eens afvragen wat jij wil in jouw toekomst, en wat maakt dat je dit nu nog niet hebt… Je kan jezelf gewoon de vraag stellen: als ik de 17e met mijzelf aan de slag ga, wat kom ik tot die tijd tegen in gedrag, in contact met anderen, dat mij remt, blokkeert, vertroebelt. Tot slot, kun je ook gewoon werken met wat er die avond opkomt. Wees gerust: je bent niet gedoe-vrij, je bent vast nog niet vrij van belemmerende gedachten… je hebt vast nog een verlangen, voor jezelf.

Hoe ziet de avond eruit?

We gaan ontmoeten en connecten.
Leren en durven ontdekken is zo stemmingsafhankelijk, dat we eerst vooral een fijne sfeer met elkaar neerzetten.
Je ont-dekt wat voor jou belangrijk is om deze avond voor jezelf te onderzoeken.
Je leert over een mooi model, methodiek, op basis waarvan je een oefening doet.
Deze oefening doe je met een andere deelnemer, om beurten begeleid je elkaar bij deze oefening.
We ronden de avond samen af met reflectie op wat de avond jou heeft gebracht en wat jij hier verder mee kunt.

Ben jij erbij?

Het is fijn als je de NLP Practitioner hebt gedaan, en niet noodzakelijk. Een open en nieuwsgierige houding en de bereidheid om met zachte ogen naar jezelf en de te ander kijken vind ik deze avond veel belangrijker.

Praktisch:
woensdag 17 juni 2020 – 1 juli – 15 juli
19.00 – 21.30 uur
Het zijn losstaande avonden. Iedere keer werken we vanuit een ander inzichtgevend model en oefening. Je kan 1 x komen, of je voor alle drie de avonden aanmelden: wat werkt voor jou.

Werkruimte Deel-je-tijd
Steenplaetsstraat 11J – Rijswijk
€42,50 – per avond na aanmelding ontvang je factuur en betaalverzoek
Aanmelden: heleen@deel-je-tijd.org
Vermeld er bij voor welke avond(en) jij je aanmeldt.


Wie ben ik?

Ik ga er helemaal van uit dat je mij wel kent, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet zo te zijn. Wil je meer over mij weten, blader dan door de site, kijk even bij Over Heleen bijvoorbeeld, en bij In gesprek met, binnenkort, echt ik beloof het, plaats ik nog meer gesprekken online.
De site geeft volgens mij een prima eerste indruk, al bestaat de site al wel weer een behoorlijke tijd, en ben ik nu al niet meer degene die ik was toen ik de site schreef. In mijn ogen een goed teken. Ik ga namelijk voor groei en ontwikkeling, ook al was dat niet altijd zo.

Wordt gerust ook vrienden met mij op Facebook, en volg de Facebook pagina van Om de Tafel – Deel-je-tijd. Heb je NLP gedaan, wordt dan lid op Facebook van de groep: NLP Verdiepingsavonden Rijswijk.

Wil je nog persoonlijker met mij kennismaken en werken? Wil jij, ook al zegt iets in jou dat dat spannend is, bewuster worden van de sturing achter jouw gedrag omdat je naar verandering verlangt. Zit je wat vast in je denkpatronen en brengen de oplossingen die je voor jezelf bedenkt niet de verandering die je verlangt? Ik herken dat, natuurlijk. We hebben elkaar nodig om op andere gedachten te komen, in contact met een ander kan zoveel gebeuren. Contact met een ander kan juist zo helpen meer contact met jezelf te ervaren. Stuur mij een mail, met je gegevens, zodat ik contact met je op kan nemen. Bespreken we de mogelijkheden. Bespreken we concreter waar ik voor sta, hoe ik werk, wat jij nodig hebt. Oke?
heleen@deel-je-tijd.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.