NLP proefkonijnen- dag

Ofwel een groei-dag

12 oktober en 4 november

Ik ken een boel mensen die een NLP Practitioner gevolgd hebben, enthousiast waren en zijn (of in verwarring), de dagelijkse gang van zaken weer hebben opgepakt, in geen tijden meer tot een intervisie afspraak zijn gekomen en zich dan op hun bolletje krabben en zeggen… ‘ik wil weer bewuster met NLP bezig zijn, maar hoe doe ik dat?”En ik ken nog meer mensen die best nieuwsgierig zijn naar NLP, waarvoor de stap naar een aanmelding net te groot is, of voorlopig geen optie, maar de nieuwsgierigheid is er niet minder om.

Of, misschien heeft je partner of collega NLP gedaan, heeft dat veranderingen gebracht waar je een mening over hebt (niet voor iedereen zijn de veranderingen die NLP teweeg meteen brengen joepie de poepie) en zie je toch aan de ander dat deze veranderingen noodzakelijk waren en zijn (ook al loopt het nog niet soepel). Misschien denk je wel eens: hoe haak ik weer bij die persoon aan…, hoe gaan we elkaar weer snappen…

 

In de aanloop naar mijn certificering tot Internationaal NLP trainer organiseer ik twee Proefkonijnendagen, ofwel groeidagen, voor jou én mij. 12 oktober en 4 november.

Ik gebruik deze dag als groeidag naar mijn examens. Zie het als een try-out waar jij leert over NLP en over jezelf, vol inspiratie naar huis gaat, met het besluit om nu voor altijd NLP te onderhouden, je er in te verdiepen en de volgende kans te grijpen. En die kans is dan op zondag 4 november, nog zo’n dag.

Ik bied je een mooi onderwerp(en), kennismaking met NLP en ook verdieping aan, tijd voor vragen en reflectie, een oefening. En gewoon een fijne leerzame verbindende dag, met vast een schaterlach en vast ook een traan.

Een dag waar je echt ‘in kan stappen’ vanuit de ervaring die je in jouw Practitioner al hebt opgedaan, als je de Practitioner hebt gedaan. En het maakt mij niet uit waar jij jouw Practitioner hebt gevolgd. Of waar je juist kunt proeven aan wat NLP nou eigenlijk is.

Ik zeg: wat een verschrikkelijk goed idee, wat jij?

Praktisch

Een dag is van 10.00 tot 16.00 uur
Koffie, thee, lekkers (lunch neem je zelf mee)
Kleine vergoeding voor deze dag: €20,00 tbv koffie, thee, lekkers.

Reserveer deze dag (dagen) in je agenda.

 

Direct aanmelden? Kan! heleen@deel-je-tijd.org

 


 

En wat staat er nog meer op de AGENDA?

Wil je je aanmelden voor de Om de Tafel ‘Met andere ogen bekeken’?
(zes avondworkshops vanaf oktober)

Overweeg je coaching?

Werk je in het Onderwijs en ben je nieuwsgierig naar NLP en Onderwijs?

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.