NLP Verdiepingsavond

Inspiratie, verdieping, blijven leren

Toen ik zelf de Practitioner ‘deed’ was ik zó geraakt en aangehaakt dat ik het eigenlijk wel de héle dag over NLP en wat ik had geleerd kon praten. Daar zat mijn directe omgeving (man, kinderen, vrienden) niet altijd op te wachten. Een béétje vonden ze wel leuk, mijn enthousiasme prikkelde best aardig, en daarna was het ook wel weer genoeg. Natuurlijk.

Gelukkig had ik mijn Intervisiegroep van de Practitioner. Ondanks dat we (en zo is het) de Practitioner, wat wij leerden, wie we ontmoette, wat we hoorden, verschillend ervoeren, vloog een intervisie avond voorbij, inspireerden wij elkaar, snapten we elkaar, en hadden we niet gedaan wat we allemaal nog wel meer wilden doen. Zoals oefeningen of een bepaalt onderwerp verder induiken, uitdiepen

Inmiddels ben ik NLP Trainer, van ‘NLP’ heb ik dus gewoon mijn werk gemaakt (nou ja… gewoon…). Hierdoor ontmoet ik mensen die net gestart zijn met NLP, of hun Practitioner al weer even geleden hebben afgerond (en soms door zijn naar de Master), en ik merk dat veel van hen best behoefte hebben aan ‘aangehaakt blijven’, geïnspireerd blijven, een volgende stap willen zetten in integreren, de materie nog eens in willen duiken. Niet altijd is de intervisiegroep hier de plek voor, alhoewel… laatst nog kwam er een intervisiegroep, als groep, naar een opfrisavond. Hoe leuk!

31 januari: stemming, werken met ankers

Leren is herhalen

Leren is iets nieuws horen in een verhaal dat al eens voorbij is gekomen. Je maakt leren mogelijk door je brein een opdrachtje te geven zodat deze weet waar je aandacht naar uit moet gaan. Als Practitioner ken je het communicatiemodel, je weet van de filters. Nu je dat weet kun je de volgende stap zetten, je vervormingen, generalisaties en weglatingen onderzoeken. Daarom is herhalen zo fijn. Wat je de eerste keer nog niet hoorde, zag, voelde, kan nu misschien wel, omdat je weer bewuster bent van hoe je werkt!

Wil jij graag ‘op herhaling’, of zoals ik het zelf graag noem: verdiepen? Dat kan bij mij. Ik organiseer het komende jaar met regelmaat Verdiepingsavonden, en misschien ook wel verdiepingsdagen. En de eerste avond die is op:

Donderdag 31 januari 2019
19.00 – 22.00 uur (18.45 uur aanwezig, start 19.00 uur)
Adres: Steenplaetsstraat 11J – Rijswijk
(ingang achterzijde van het gebouw)
Onderwerp: Stemming: werken met ankers
Kosten: 20,00 p.p.
Aanmelden: heleen@deel-je-tijd.org of 06-50620515

Voor wie is deze avond?

Heb jij de NLP Practitioner gevolgd, of neem je momenteel deel aan een Practitioner. Heb de Master gedaan, of volg je nu de Master.
Het maakt niet uit bij welke organisatie je NLP hebt gedaan (of doet).
Heb je vaker met mij gewerkt (themadagen, de serie van zes avonden gevolgd), dan ben je ook van harte welkom.

Heb je vaker met mij gewerkt (themadagen, de serie van zes avonden gevolgd), dan ben je ook van harte welkom.

Heleen Langeveld – NLP trainer & coach

Meer weten over mij, wie ik ben en wat ik doe. Klik dan door naar Over Heleen. Je overweegt coaching? Lees erover onder het kopje Coaching.

Regelmatig organiseer ik in mijn eigen werkruimte Om de Tafel bijeenkomsten vanuit diverse thema’s. En ik ben veel bij De eerste verdieping in Delft. Daar ben ik hoofdassistent/assistent trainer, trainer, coach en voer ik opleidingsadviesgesprekken. Ook met vragen over De eerste verdieping, de opleidingen, ad(h)d, familie opstellingen, kun je bij mij terecht.

Wil je de activiteiten en belevenissen van mij en Deel-je-tijd blijven volgen? Meld je aan voor de Nieuwsbrief (stuur mij even een mailtje), en volg mij via Facebook: Om de tafel – deeljetijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.