NLP Verdiepingsavond

Dinsdag 5 maart 2019 in Rijswijk

Aan de kant van de oorzaak staan… Wat bedoelen we daar nou mee?

Vector illustration of a retro bus. Vector Illustration.

Het welbekende verhaal van de bus, en hoe dit nou voor jou werkt.

Tijdens deze NLP Verdiepingsavond kijken we naar wat jouw inbreng is in een bepaalde situatie, jouw aandeel, jouw inbreng. Wat brengt verandering in een bepaalde situatie, context. Wat heb jij nodig. Een andere gedachte, een andere kijk, een hulpbron.

Want hoe zit dat nou met die bus en aan de kant van de oorzaak staan. Er zitten toch allemaal anderen ook in die bus. Als die nou ergens anders gaan zitten… dan komt misschien het plekje achter het stuur wel vrij… herkenbaar? Misschien is er iets in je werk, in je relatie, in je relatie met je kinderen… dat je merkt dat je deze gedachte (als de ander nou…) de oplossing lijkt van jouw ‘probleem’.

Een avond dit onderwerp in duiken. Hoe zat het ook al weer. Kun je meteen nagaan of jij nu ook in een situatie zit waar je best met andere ogen naar wilt kijken. Om te zien wat er nodig is om beweging te krijgen, wat verandering brengt. Of, wat is er nodig om jou aan de kant van de oorzaak te krijgen. Of, als je aan de kant van de oorzaak zou staan, wat zou je dat brengen, wat maakt dit voor je mogelijk?

Wat zal er langskomen…
Iets met waarneem posities, overtuigingen, wellicht iets over overlevingsmechanismen. Misschien werken we vanuit het SCORE model, of leggen we iets op een tijdlijn. Misschien onderzoeken we welke NLP Vooronderstelling(en) aandacht vragen om jezelf weer aan de kant van de oorzaak te krijgen.

Je leest, hoe ik de avond inhoudelijk vorm geef, daar ga ik nog lekker over brainstormen. Wat ik wil brengen is helder. Wat jij kan halen dus ook. En ‘hoe’ we dat dan doen… dat komt goed.

Ben jij erbij?

Dinsdag 5 maart 2019
19:00 – 22.:00 uur. Deur open: 18:45 zodat we om 19:00 uur starten.
Steenplaetsstraat 11J – Rijswijk (achterkant van het gebouw is mijn ingang). Gratis parkeren.
Deelname: €20,00
Aanmelden: heleen@deel-je-tijd.org of een berichtje naar 06-50620515

Voor wie?
Heb jij de NLP Practitioner gedaan, of volg je deze nu? Ben je misschien al Master, of volg je de master? Wil je lekker bezig blijven met NLP, leren en ontdekken? Dan is deze avond voor jou. We herhalen onderwerpen, en net weer een beetje anders.

En jij kunt weer andere dingen horen, zien en voelen, omdat je model van de wereld is veranderd sinds je met NLP bezig bent. Daarom deze verdiepingsavonden. Nog meer ontdekken over hoe NLP voor jou werkt.

Je bent heel welkom!
Er is plek voor 8 tot 10 deelnemers.

De volgende bijeenkomst is op 1 april. Geen grap. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.