Om de Tafel: NLP Verdiepingsavond

Om de Tafel: Verdiepen in NLP

Verdiepingsavonden om NLP meer en meer te integreren

Leren vraagt tijd, onderhoud, verdiepen, integreren en herhalen. Herkenbaar? En dit graag in een prettige leeromgeving, in een lekkere leersfeer. Ook herkenbaar?

Heb jij de Practitioner gevolgd? Of volg je nu een Practitioner en ben je enthousiast? Zijn er onderwerpen waar je nog meer tijd aan wil besteden. Een oefening nogmaals wil doen? Heb je ervaren dat je het prettig vindt om met mensen die ook NLP ‘gedaan’ hebben verder te onderzoeken wat NLP nou is, en kan zijn voor jou, voor de ander?

Ik organiseer verdiepingsavonden in mijn werkruimte; een lekkere plek met voldoende ruimte om oefeningen te doen. Toegankelijk voor jou, (samen met je) intervisiegenoten, en iedereen die bij De eerste verdieping, of elders de NLP Practitioner (of ook Master) volgt of heeft gevolgd.

Zie voor data bij AGENDA

Er is plek voor 12 deelnemers.
De avond start om 19.00 uur, graag 18.45 uur aanwezig zodat we om 19.00 uur starten.
Locatie: Steenplaetsstraat 11J – Rijswijk
Kosten: €20,00 p.p.

AANMELDEN

AGENDA

Waarom Om de Tafel?

Mooier dan Brené Brown kan ik het niet zeggen

“We are wired for connection”

“Connection, the ability to feel connected, is neurobiologically wired, that’s why we’re here”

Onszelf terugtrekken, het alleen oplossen, achter apparaten kruipen, oordopjes in… zijn overlevingstactieken. En ja natuurlijk, je af en toe uit de drukte onttrekken, op jezelf, tijd voor reflectie, batterij opladen… allemaal prachtig. Juist de dynamiek tussen ‘op jezelf’ en ‘in vebinding’, die is prachtig en vraagt altijd balanceren (reik ik uit, of niet – stap ik in de groep, of niet). Uiteindelijk zijn wij mensen ‘liefdesmachines, gemaakt voor verbinding’. Daarom kennen we teleurstelling, pijn, pijn van afwijzing, angst dat er geen plek is.

Ons brein is gemaakt voor verbinding. Een prachtige wetenschap.

Daarom de Om de Tafel bijeenkomsten!