#2 In gesprek met… Babs Geurts AD(H)D coach

Versoepeling, ik was er aan toe. Meer bewegingsruimte, persoonlijke ontmoetingen. En ik wil graag een aantal zaken behouden die ik de weken van anders werken, anders leven, vanwege corona, heb omarmd. Zoals… iemand ontmoeten via #zoom. Mensen waar ik al tijden tegen zeg: de volgende keer praten we écht eens hé… en dat het er niet van komt, die spreek ik nu via #zoom. Hoe leuk. Zie ik natuurlijk nog niet hoe leuk ze wonen, of zien ze mijn praktijk niet, we maken niet kennis met elkaars partners en kinderen… maar… we hebben wel een leuk gesprek! Een leuk gesprek hebben is voor mij een beetje zoals… je tuin sproeien. Wat bloeit het leven in mijn tuin daar toch altijd van op!

Babs Geurts – AD(H)D coach bij Inktviscoaching

Babs uit Amsterdam

In dit gesprek maak je kennis met Babs, vooral als mens (ja natuurlijk), en natuurlijk hebben we het over coachen. Een gesprek zoals alleen met Babs kan, verhalend, verdwalend, waar waren we ook al weer… oh ja, iets met structuur… Oh nee, liever spelen.

Een spelenderwijs gesprek over coachen, leren als coach, kwetsbaarheid, schaamte, verbinding, structuur en uit de bocht vliegen. Babs en ik verschillen enorm. Daarom heb ik al zo lekker veel van haar geleerd.

En ik geloof dat jij ook leert door alleen al naar dit gesprek te luisteren en kijken zonder dat we jou bewust iets leren. Gewoon lekker doen alsof je er bij zit, ons gesprek opvangt en dan ben ik heel benieuwd wat jij leert door ons leuke gesprek.

Hoe kennen Babs en ik elkaar?

Wij werken beide voor AD(H)D-Nederland en zien elkaar (te weinig) in Delft bij De eerste verdieping. Ik leerde Babs kennen bij de waanzinnig gave training Effectief met AD(H)D waar ik als trainer aan verbonden was en dit najaar ook weer ben, en zij als assistent. Wat ik meteen zo gaaf vond (en vind) aan Babs is dat ze, in mijn ogen, haar ruwe versie van gedachten en ideeën uitspreekt, waar ik deze dan al minstens 12 keer op een gouden schaaltje van binnen heb afgewogen. Haar interne brainstorm spreekt zij uit. Dat vind ik zo gaaf en aantrekkelijk aan Babs. En daardoor verdwalen we ook wel eens.

En dat gebeurt natuurlijk in dit gesprek ook. Ik heb flink moeten knippen en plakken om mijn doel te halen: het gesprek terugdringen naar 30 minuten. Nou… op 8 minuten na gehaald. Want hoe knip je in een verhaal waar we ook steeds op terugkomen… Verdwalen en de weg weer vinden. Zo’n gesprek.

Wil je Babs volgen? Like haar Facebookpagina van haar coachpraktijk: Inktvis Coaching, en check haar site die binnenkort (toch Babs??) weer volledig te bekijken is.

Veel plezier!


Wil je ook kijken naar het gesprek met Marieke Rolloos – creatief coach?


  2 comments for “#2 In gesprek met… Babs Geurts AD(H)D coach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.