Contact

Wil je meer informatie of contact opnemen?

Deel-je-tijd – Helder
Heleen Langeveld Coaching en Training
06-50620515
heleen@deel-je-tijd.org

KvK nummer: 66750342
BTW nummer: NL145048603B01ING: NL69INGB0007319368 t.a.v. Deel-je-tijd

Eigen coachruimte
Zo fijn! Ik heb een eigen plek! Een lekkere ruimte onder de vleugels van Focus Koeriers. Adres: Steenplaetsstraat 11J Rijswijk.

Parkeren gratis. Vlak bij de snelweg (A4 – afslag Plaspoelpolder). Bereikbaar met tram 17, halte Patentlaan of halte Handelskade.
Bus 30, 50 en 52 stoppen aan de Patentlaan. Op 5 minuten loopafstand.

Afspraak voor coaching kan over het algemeen binnen twee weken. We gaan bij de eerste afspraak direct aan de slag. In het telefoongesprek om tot een afspraak te komen licht jij jouw vraag toe, vertel je mij wat voor jou belangrijk is aan mij te vertellen. Tevens stemmen we af hoe we te werk gaan.

Word je gesteund door je werkgever, dan heb ik graag ook (eerst) contact met je werkgever (telefonisch of persoonlijk). Afspraken over communicatie, voortgang, duur en kosten moeten helder zijn voor wij aan de slag gaan.

Tarieven

Klik hier voor het overzicht van de tarieven.

Wil je mij volgen?

Geef DeIMG_6627el-je-tijd je ‘vind ik leuk’ en je ontvangt alle updates en berichten die op Facebook worden geplaatst.

Insta? Volg mij! Heleen Langeveld

En vraag gerust connectie via LinkedIn.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Geef mij dat even door via de mail. Met onregelmatige regelmaat stuur ik een overzicht van de geplande activiteiten. Je kunt je altijd weer afmelden.

Om deel te nemen aan de bijeenkomsten en themadagen dien je je van te voren hebben aangemeld, en dat doe je door mij een mail te sturen. Dan kan ik je deelname ook bevestigen. Mailadres: heleen@deel-je-tijd.org.