Agenda

Wat staat er op de agenda

Om de Tafel: Verdiepen in NLP

Verdiepingsavonden om NLP meer en meer te integreren

Leren vraagt tijd, onderhoud, verdiepen, integreren en herhalen. Herkenbaar? En dit graag in een prettige leeromgeving, in een lekkere leersfeer. Ook herkenbaar?

Heb jij de Practitioner gevolgd? Of volg je nu een Practitioner en ben je enthousiast? Zijn er onderwerpen waar je nog meer tijd aan wil besteden. Een oefening nogmaals wil doen? Heb je ervaren dat je het prettig vindt om met mensen die ook NLP ‘gedaan’ hebben verder te onderzoeken wat NLP nou is, en kan zijn voor jou, voor de ander?

In 2019 organiseer ik verdiepingsavonden in mijn werkruimte; een lekkere plek met voldoende ruimte om oefeningen te doen. Toegankelijk voor jou, (samen met je) intervisiegenoten, en iedereen die bij De eerste verdieping, of elders de NLP Practitioner (of ook Master) volgt of heeft gevolgd.

Wanneer? Volg mij op Facebook en wordt lid van de Facebook groep NLP Verdiepingsavonden om op de hoogte te blijven van data. Ik maak altijd een evenement aan met alle informatie daarin opgenomen. 

Er is plek voor 8 tot 12 deelnemers.
De avond start om 19.00 uur, graag 18.45 uur aanwezig zodat we om 19.00 uur starten en we eindigen om 22.00 uur.

Locatie: Steenplaetsstraat 11J – Rijswijk
Kosten: € 20,00 p.p. (op de avond zelf te voldoen, bij voorkeur contant)

Iedere keer is er een ander onderwerp, ook die worden bekend gemaakt via Facebook-aankondigingen.

Data

donderdag 12 december 2019
donderdag 30 januari 2020
woensdag 4 maart 2020
donderdag 9 april 2020
dinsdag 2 juni 2020

AANMELDEN

Coaching

Wil je graag een persoonlijk gesprek, coaching? Voel je dat je echt ergens klaar mee bent en klaar vóór verandering bent (ook al is dat spannend)? Ik ben er graag voor je om met jou te onderzoeken welke radartjes in beweging willen komen.
Ik werk vanuit mijn heerlijke ruimte in Rijswijk: Steenplaetsstraat 11J.

Zet nu de eerste stap om van #vastnaarbeweging in te zetten: heleen@deel-je-tijd.org. Of bel mij gewoon even op: 06-50620515

Familie Opstellingen

Met enige regelmaat organiseer ik een dag Familie Opstellingen voor de mensen die ik in coaching begeleid, die bij eerdere opstellingen aanwezig zijn geweest, die mij kennen van opleiding, waar ik mee heb gewerkt. Zij mogen hun vraag inbrengen. Coach ik jou niet? Ben je toch welkom. Als representant en toeschouwer. In beide plekken zit veel leren en herkennen.

Geen datum gepland.

Interesse in coaching of groepsbijeenkomst. Wil je bijvoorbeeld met je intervisiegroep bij elkaar komen en op basis van NLP of Systemisch Werk een verdiepingsslag maken: maak een afspraak: heleen@deel-je-tijd.org / 06-50620515


Meer weten over mij? Klik hier en bezoek Deel-je-tijd op Facebook. Of natuurlijk mijn persoonlijke Facebookpagina.

Heleen Langeveld
NLP Trainer en Coach – Systemisch Werk/Opstellingen
Steenplaetsstraat 11J – Rijswijk
heleen@deel-je-tijd.org
06-50620515