Aanbod

Wat is er allemaal mogelijk?

Persoonlijke coaching – persoonlijke ontwikkeling

In een aantal sessies onderzoeken welke verandering jij nodig hebt om beweging te creëren in waar jij in vast zit. Jouw vraag kan gericht zijn op werk, gezin, relatie. Kan gaan over onzekerheid, verantwoordelijkheidsgevoel, eenzaamheid, burn-out, dat je blijft doen wat je deed ook al wil je dat niet meer. Je voelt je al lange tijd ongemakkelijk, bent toe aan verandering,  keuzes maken stel je uit, je weet niet meer wat je eigenlijk wil, merkt dat je vaker ruzie hebt, of je juist steeds meer terugtrekt. Je werkt nog harder werken, slaapt slecht, terwijl je al zo moe bent, of je komt de bank niet meer af en voelt dat dit ook de oplossing niet is. Je zit vast in je lijf (spanning), voelt je opgejaagd. En misschien verlang je gewoon naar eens met iemand praten over onderwerpen die belangrijk zijn voor jou en waar je van denkt dat je hier met je omgeving niet over kan praten.

Afhankelijk van jouw vraag, vanuit welk verlangen jij je wil laten coachen ga ik uit van vijf tot zeven sessies, soms wel tien van een uur tot anderhalf uur. Persoonlijke ontwikkeling is een proces. Tarieven staan vermeld bij contact.

Uitgebreider informatie: kijk bij COACHING

Coaching/Intervisie

Neem je deel aan een NLP Practitioner of Master, of misschien een coachopleiding op basis van NLP en wil je graag wat dieper op een model ingaan. Intensiever ontdekken wat dit model voor jou betekent… ook daar kunnen wij in een coachssessie mee aan de slag gaan. Heel leerzaam en verhelderend.

NLP Verdiepingsavond

Voor als je de Practitioner hebt gedaan en je wil connected blijven met de onderwerpen, dat wat NLP voor jou betekent, jezelf blijven herinneren aan wat belangrijk is voor jou, wat anders kan, je makkelijk verbonden voelen met mensen die ook zo geraakt zijn door persoonlijke ontwikkeling. Een avond op basis van een NLP model iets meer de diepte in, of de breedte, hoe jij dit dan ook ervaart. Er is op Facebook een groep: NLP Verdiepingsavonden in Rijswijk. Daar kun je lid van worden.

Workshops – Teamwork

Om de Tafel met jouw team

Wil je een inspiratiedag binnen jouw bedrijf organiseren? Een teambijeenkomst en de diepte in op één onderwerp? Organiseer je (netwerk)bijeenkomsten en wil je zelf en de deelnemers meer leren over communicatie? Wil je mensen laten proeven aan NLP en wat NLP voor hen kan betekenen? Met een team samenkomen om elkaar beter te leren kennen, het samen over iets heel anders te hebben dan op de werkvloer? Onderzoeken wat voor jullie persoonlijk belangrijk is, voor het team, voor de organisatie. Verhelderen? Ik kom graag langs voor het geven van een workshop. Er zijn diverse onderwerpen mogelijk. Communicatie; jezelf en de ander begrijpen, waarden, hoe het brein werkt, de sleutel tot het ontwaren van verstrikking in communicatie, hoe sluit je aan in communicatie en contact met de ander, motivatie, noem maar op. Een korte workshop als proeverij, of een dagdeel aan de slag… bespreek je wensen met mij.

Lees er meer over bij TEAMWORK.

IMG_6669

(Familie) opstellingen (systemisch werk)

Voor de mensen die bij mij in coaching zijn organiseer ik met regelmaat Familie Opstelling dagen. Die dagen werken we met de vragen die in de coaching boven zijn gekomen en onderzoek vragen. Wil jij kennismaken met opstellingen, maar coach ik je niet, dan ben je toch van harte welkom. Wellicht word je als representant gevraagd en ook als toeschouwer zit er altijd informatie in voor wat er bij jou speelt, de vraag die jij bij je draagt.

Wanneer? Zie Agenda.


Contact dat raakt maakt beweging!

Werkzaam in het onderwijs en wil je een studiedag gebruiken voor verdieping in NLP, Systemisch Werk en Opstellingen in het onderwijs? Neem dan contact met mij op. Dat kan middels het Aanmeldformulier Opstellingen in het onderwijs. Stuur een mail: heleen@deel-je-tijd.org of bel mij: 06-50620515

Contact

Heleen Langeveld
Coaching & Training

Steenplaetsstraat 11J
2288 AA  Rijswijk

06-50620515
heleen@deel-je-tijd.org